brukets

Snart dax för gåsamiddag?
 

Beställ vår gåsameny mellan 26 oktober - 18 november

Förrätt
Svartsoppa med krås, äpple och sviskon.

Alternativt:
Skaldjurssoppa med cognac, serveras med ädelostcanapé

Varmrätt:
Helstekt trancherad gås serveras med gräddsås, rödkål, baconfräst brysselkål, äpplemos, gelé samt stekt sockerglacerad potatis.

Alternativt:
Ugnstekt kalkon som är fylld med äpple, sviskon och dragon. Serveras med gräddsås, rödkål, baconfräst brysselkål, äpplemos, gelé samt stekt sockerglacerad potatis.

Dessert:
Äpplepaj med gammeldags vaniljsås

Pris endast varmrätt 265:-
Pris för 2 rätter 320:-
Pris för 3 rätter: 410:-
Vid val av kalkon blir det ett avdrag på 100:-/person
Minimun : 6 personer

Här har ni menyn för 2019.
Obeservera att priserna för 2020 kan komma att uppdateras!